perjantai 28. joulukuuta 2007

sALEtisti epäreilua

(Ihan vain tiedoksi näin tähän alkuun, etten aio mainita tässä postauksessa sanallakaan viime maanaintaina ollutta kulutusjuhlaa, sillä siitä on jauhettu jo loppuunkulumiseen asti muissa blogeissa! Joten eteenpäin...)

How come olen aina väärään aikaan töissä? Jouluna, uutena vuotena, juhannuksena, vappuna... you name it. Joten arvaatte varmaankin että olen myös nyt, alennusmyyntien aikaan, jumissa töissä. Saahan tästä hyvät hillot, mutta mitä hyötyä on rahasta, kun en ehdi kuluttamaan sitä?! Nytkin voisin olla pyörimässä kaupoissa Ale! -kyltit silmissä vilisten, mutta eei... Esitelkää te muut vain ale-löytöjänne... (Katkerako?) Tämä samainen hiivatin syy on myös postaustauon takana. Missä vaiheessa työtä on pitänyt hamstrata niin paljon, ettei enää edes muista miltä vapaa-aika näyttää?


Noh, tämän pienen katkeran vuodatuksen jälkeen iloisempiin aiheisiin. Vaikka en pääse paikan päälle hyödyntämään miinusprosentteja, niin kyllä saan rahani kulutettua internetin ihmeellisessä maailmassakin! Tällä kertaa hamstraan halpisrättejä á la henkkamaukka. Seuraavat uutuudet päätyivät ostoskorin syövereiden kautta tilaukseen:


+ Laventelin värinen hame: Pikkumusta on nyt pikkulaventeli! Juuri tämän muotoista hamosta olen metsästänyt koirien ja kissojen kanssa. Alunperin etsin mustaa, mutta ihastuin tähän kahta kauheammin.
+ Musta tuubihame pinkillä kuviolla: Etsin tuubitoppia, löysin tuubimekon. Varmasti aivan mahtava kesällä, ja tykkään kovasti mustan ja pinkin yhdistämisestä.
+ Valkoinen paita kuviolla: Rento, pitkä paita suurella kuviolla. Mitä muuta voisi toivoa?
+ Harmaaruutuiset shortsit: Tällaisia olen metsästänyt kesää ajatellen, ja nämä olivat jopa alennuksessa! Pääsin siis sittenkin alehuumaan...
+ Mustat overknee-sukat: Näitäkin olen tavoitellut, nytpä hankin.
+ Laventeli neuletakki: Perus-neuletakkeja tarvitsee aina, ja tämä oli ihanan värinen.
+ Musta huppari ja hotpantsit: Näyttivät mallin päällä niin hyviltä, että oli pakko tilata! Kesäksi hengailuasu, toivottavasti näyttää minun päälläni yhtä hyvältä...
+ Huomaa, että kollaasin koristeena olevat kukkaset eivät ole vain koristeita, vaan kesäisiä hiusklipsejä hurmaavissa väreissä!


Tilaus köyhdytti kukkaroani 172,27 € (sis. toimituskulut). Tarkempi esittely tuotteista, jahka saapuvat viikolla 2.


Jahas, on taas aika palata töiden kiehtovaan maailmaan... So long!

6 kommenttia:

-SL kirjoitti...

Ihania vaatteita tilasit, toivottavasti on sopivia :)

AA kirjoitti...

Aika rohkea veto noi laventelin väriset vaatteet. Miun mielestä ei hyvä, mut ei pahakaan väri. Itse ajattelen , että saa nähdä miten laventeli tekee tuloaan. Mut riski kannatti! :)

cisel kirjoitti...

*~sl: Itsekin tykkään ja toivon kovasti etten joudu palauttamaan. :)

a&r: No eihän laventeli mikään kovin rohkea väri ole, ja ainakin itse tykkään kovasti. Jos nyt ihan muotia ajattelee, niin uskon että laventeli saattaisikin menestyä. Saa nähdä miltä laventeli näyttää minun ylläni. :)

Elinanas kirjoitti...

Samainen mekko on melko varmasti munkin tilauslistalla :)!

cisel kirjoitti...

elinanas: Arvelinkin etten ole ainoa, joka ihastuu kyseiseen kaunottareen. :)

Rita kirjoitti...

Tilasin myös tuon organic cottonin paidan (Se valkoinen iso paita missä oli ympyräkuvio..)