perjantai 7. joulukuuta 2007

Dagenefter

Linnan juhlat vuosimallia 2007 on nyt jatkoineen päivineen juhlittu. Olen tänään törmännyt jos jonkinlaiseen postaukseen vieraiden puvustuksesta, mutta ajattelin vielä ängetä mukaan omat mielipiteeni.

Kokonaisuudessaan Suomen 90-vuotis-synttärit eivät näkyneet juhlien yleisilmeessä mitenkään edellisvuosista poikkeavana. Suurin osa puvuista oli tylsiä perus-juhlapukuja, mutta seasta pisti silmään muutama edustavampi luomus:



Eija-Riitta Korhola ja Päivä Räsänen olivat molemmat päätyneet yllättävän samantyyppisiin pukuihin, joissa korsettimainen ylä- ja runsas ala-osa. Jopa pukujen väritys on melko lähellä samantyyppinen.





Aino-Kaisa Saarisen puku on herkullisen värinen. Syvään uurrettu selkäpuoli ja pitkät nauhat niskasta antavat melko tavanomaiselle puvulle omaperäisyyttä. Huomaa myös asuun sopivat kukkaset kampauksessa.




Jaana Pelkosen asusta ollaan oltu montaa mieltä, mutta ainakin minä tykkäsin. Reippaan keltainen väri oli omiaan tumman Jaanan yllä, ja ainakin puku erottui tummanpuhuvasta joukosta.




Marja Tiuran puvussa myös aivan ällistyttävän ihana väri! Muhkea taka-osa ja pieni laahus tuovat muuten simppeliin mekkoon säväyksen.





Olin hiukan pettynyt Jenni Dahlman-Räikkösen asuun, mutta onhan se kaikessa kimaltelevuudessaan (ja ainoastaan kahdessa saumassaan) melko juhlava...

Jottei pelkäksi pukujen hehkutukseksi mene, täytyy esitellä myös muutama ei niin paljoa silmää miellyttänyt asu:



Hanna-Maria Seppälä olisi voinut valita toisen mallisen puvun harteikkaalle ja lihaksikkaalle vartalolleen, eikä purkkirusketukselta näyttävä ihonväri käynyt yksiin puvun värin kanssa. Kiira Korpi oli kyllä sievä hempeässä mekossaa, mutta asu näyttää auttamattomasti liikaa taitoluistelijan esiintymispuvulta.


Irinan mekko on sanalla sanottuna kamala. Ei iske, ei sitten yhtään!


Mitä mieltä olit Linnan juhlien vieraiden puvuista? Kuka oli suosikki/inhokki?

3 kommenttia:

-SL kirjoitti...

Suosikkini oli Susanna Pöykiön puku!:) myös Jaanan puku on hieno, pirteän värinen.

cisel kirjoitti...

*~sl: Omasta mielestäni Susannan puku oli hiukan liian "täyteen ängetyn" näköinen, eli liikaa yksityiskohtia, röyhelöä yms. Ja tosiaan, Jaanan puku erottui ennen kaikkea pirteydellään. :)

Elina kirjoitti...

Meillä oli monta yhteistä mielitiettyä. Ylivoimainen ykkönen oli mielestäni Marja Tiura. Kuten monena menneenäkin vuotena, oli hän tyylikäs, hienostunut ja pirteä. Väri oli ihana, loved it!

Sain tänään postia ruotsista, että kalenteri on nyt postissa, eli pari päivää menee vermaan vielä. Innolla odotan! Kuvia tulee varmasti heti kunhan saan pinkin unelmani käsiini.