torstai 13. joulukuuta 2007

I heart Lilac

Rakastan yli kaiken pimeitä talvi-iltoja, jolloin voin käpertyä sisällä peiton alle poikaystävän kainaloon glögin kera ihastellen jouluvaloja, joita olen parvekkeen ja ikkunoiden lisäksi sijoittanut myös muualle asuntoomme. Sitten taas toisaalta inhoan pakkasta, liian aikaisin pimeneviä iltoja ja synkkenevää väriskaalaa pukeutumisessani. Jostain syystä värit nimittäin kaikkoavat pukeutumisestani iltojen pimenemisen myötä, eikä tulisi mieleenkään piristää synkää asua kirkkailla piristeväreillä. Ehei, korkeintaan tummanliilaa, -punaista tai muita yhtä pirteitä värejä.

Liila on ehdottomasti uusi lempivärini, ja sitä olenkin pyrkinyt hamstraamaan kaapin pohjalle tuomaan edes hivenen väriä mustan ja harmaan joukkoon. Väriläikät asuissani eivät ole vielä olleet mitään kovin radikaalia, mutta esim. liila mekko tai takki houkuttelisi kovasti...


+ Takki, legginsit, t-paita, korvikset ja rannekoru H&M (näistä omistan kolme jälkimmäistä)
+ Loput Asos (mekko on lähempänä purppuraa, mutta sekin käy)

Pukeudutko/ pukeutuisitko itse liilaan? Mikä on oma lempivärisi pukeutumisessa tällä hetkellä?

4 kommenttia:

-SL kirjoitti...

Rakastan liilaa :) lempivärini pukeutumisessa (ja asusteissa myös) on liila, turkoosi ja beessi.
Minulla on liiloja paitoja, laukku ja kengät, voisin haluta vielä juuri tuollaisen liilan takin kuin hienossa kollaasissasi!

cisel kirjoitti...

*~sl: No sittenhän meitä on kaksi. :) Omistan itsekin jos jonkinlaista lilaa, mutten tarpeeksi. Takki on kovassa harkinnassa! ;)

dolce kirjoitti...

Ja täällä kolmas lilan värin ystävä :) Uskollinen jo toista vuotta...

cisel kirjoitti...

dolce vita: Tiesinkin että olet myös lilan uskollinen ystävä ;)