perjantai 21. joulukuuta 2007

Relax, take it easy

Itse pidän shoppailua erittäin rentouttavana ja miellyttävänä kokemuksena, mutta joulun alla se on kaikkea muuta! Juoksen kaupasta toiseen pää punaisena yrittäen keksiä jokaiselle jotain omaperäistä, erilaista ja mieluista. Tänä jouluna olin varannut riittävän tukun rahaa lahjoja varten, mutta olen missannut joulun lähestymisen totaalisesti, joten nyt olen auttamattomasti myöhässä lahjojen hankinnan suhteen. Ei auta kuin lähteä tänään ja viikonloppuna armottomalle metsästysretkelle kauppakeskusten tungokseen...


Kaiken lahjahulinan keskellä olen piristänyt itseäni muutamalla pikkujutulla, jottei hermoromahdus pääse hiipimään liian lähelle:





Hopeat kynnet ovat aivan ehdottomat suosikkini tällä hetkellä! Olen hamstrannut Mavalan Silver-kynsilakan varastoihini, ja juuri eilen levitin jälleen kerran uuden kerroksen tätä ihanuutta kynsilleni. On kiva, kun aina välillä kivannäköiset kynnet pistävät silmään, tuo kummasti pientä iloa arkeen. Kello on Espritin, joululahja toissa vuodelta.




Olen myös syvästi rakastunut isoihin ja näyttäviin koruihin, joten tämä Glitterin avain-kaulakoru roikkuu kaulassa tälläkin hetkellä. Poikaystäväni ehdotti leikillään, että tämä on siveyslukkoni avain. Heh heh.


Muistakaa tekin, että joulun kuuluisi olla rauhallista aikaa, eli ei liikaa stressiä! Muistakaa kiireen keskellä myös itseänne pienillä jutuilla. Kuuma glögi ja joulutorttu hengähdystauon kera, ja jaksat taas puskea kyynerpäätaktiikalla pahimmankin ostosruuhkan läpi.

5 kommenttia:

dolce kirjoitti...

Kiva kaulakoru :) Totta, glögi joulukiireiden keskellä rauhoittaa kummasti... Onneksi itselläni on hässäkkä jo takana, nyt saan vain rentoutua :)

cisel kirjoitti...

dolce vita: Kiitti. :) Itse en ennen voinut sietää glögiä, mutta tänä jouluna olen ryystänyt sitä sisuksiini luvattoman paljon. Onkohan nyt myynnissä parempaa vuosikertaa? ;) Huoh, olisipa minullakin koko hässäkkä jo takanapäin, ja voisi vaan viikonlopun rauhoittua ja valmistautua jouluun henkisesti...

-SL kirjoitti...

Hieno kaulakoru ja hienot kynnet!:) minäkin pidän hopeakynsilakasta ja sellaisesta hohtavan valkoisesta...

Nanna kirjoitti...

Sama juttu on mullakin noiden lahjojen kanssa.
Ja todella ihana kaulakoru muuten! Viitsitkö kertoa mitä tuosta ihanuudesta maksoit???

cisel kirjoitti...

*~sl: Kiitos! :) Myös hohtava valkoinen kynsilakka eli ns. helmiäisen värinen on mieleeni.

nanna: Kiitos! Apua, hintaa en nyt muista, mutta veikkaisin että jotain 15-20 €...?