perjantai 14. joulukuuta 2007

Säärystimet hot, hiihtarit not!

Pakkaset alkavat pikkuhiljaa kiristyä, mutta urheimmat puskevat silti hame päällä pihalle. Taistelussa kylmyyttä vastaan auttavat sukkahousut, legginssit, pitkät sukat sekä säärystimet. Itse olen tänä talvena tykästynyt kovasti knee- ja overknee-sukkiin sekä säärystimiin. Tietysti basic-sukkahousut puetaan näiden alle, mutta pelkät tylsän väriset sukkahousut puen päälle tänä talvena vain virallisimpiin juhliin.

Kasarilta palanneet säärystimet ovat siis hot, mutta hiihtarit omalla kohdallani not! Liikaa kasariviboja, vaikken itse ehtinytkään kauaa kasikytluvulla tarpoa... Voisin kuvitella pitäväni hiihtareita säärystimien tai sukkien kera, jolloin kukaan ei huomaisi eroa tavallisiin legginsseihin. Sinällään en usko näiden päätyvät ylleni ikinä, vaikka niiden sanotaankin saavan säären näyttämään pidemmältä...



Myös löysät ja pitkät sukat sukkahousujen päällä iskevät.



Pakko vielä loppuun lisätä yksi asia... Näitä on kauhisteltu jo kesällä ihan tarpeeksi, niin eikös näistä sitten ole pakko tehdä talviversiot?! Aih, silmiin sattuu... Crocs Mammoth-kengät kehdattiin jopa listata muodikkaiksi maikkarin sivuilla... No no no.


kuvat Crocs ja Norlyn

pst. Osallistuthan Mintun jouluarvontaan?

4 kommenttia:

Loveliness kirjoitti...

Kamalaa! Olisin niin toivonut, että silmäparkani olisivat säästyneet talvicrocseilta! Huih!

cisel kirjoitti...

loveliness: Niinpä, minä myös!

AA kirjoitti...

Yääk, hirveet nuo talvicrocsit! Ne on muutenki kamalia, mutta talvimallit vie tittelin kamalimmista!

cisel kirjoitti...

a&r: Samaa mieltä!