keskiviikko 19. joulukuuta 2007

Challenge # 2

Ahdistava postaustauko mahtui tähän väliin, yritän välttää näitä jatkossa parhaani mukaan. Ongelmana on vain se, että en yleensä pääse koneelle viikonloppuisin tai muina pyhinä, joten esim. joulun aika saattaa olla melkoista joulurauhasta nauttimista... Mutta ei vaivuta synkkyyteen!

Tänään lähdetään työkavereiden kanssa vähän juhlimaan, mutta valitettavasti pääsen vaihtamaan iltavaatteet päälle vasta kotona ja niin pimeässä/kiireessä, että kuvaa en voi luvata. Jotenka tyytyminen tylsään kuvakollaasiin, joka antakoot edes jonkinlaista osviittaa siitä, miltä tulen näyttämään:



Länttäänpä tähän vielä haasteen, joka pisti silmään useammassakin blogissa:

1. Miten valitsit blogisi nimen ja nimimerkkisi?
Kengät ovat aina olleet lähellä sydäntä, joten päätin että nimen pitää jotenkin liittyä niihin. Halusin nimen olevan englannin kielinen, joten jossain muodossa shoe tai shoes piti mukaan änkeä. Ja koska kengäthän ovat mitä herkullisin puheen aihe, sain päähäni muokata sanoista delicious ja shoe nykyisen nimen, eli Shoelicious. Nimimerkkini Cisel yksinkertaisesti hyppäsi mieleeni yksi päivä, kun mietin, millä nimellä edustan.

2.Miksi aloitit bloggaamisen?
Olen aina ollut kova innostumaan uusista asioista ja muodista, joten kun eksyin kesän lopulla muotiblogien ihmeelliseen maailmaan, olin myyty. Tykkään ilmaista itseäni tekstin ja kuvien muodossa, joten tämä tuntui niin omalta jutulta, että lopulta oli pakko kokeilla.

3. Mikä on ollut parasta, mitä tähän mennessä olet kokenut bloggaamisen kautta? Entä ikävintä?
No, eipä ole vielä mitään maata järisyttävää tapahtunut, mutta parasta on ollut omien juttujen kirjoittaminen ja lopputulosten (valmiiden tekstien) näkeminen. Myös kommentit ovat lämmittäneet tosi paljon, varsinkin jos ne on kirjoitettu ajatukselle (älkää käsittäkö väärin, myös "jättesnygg!" kommentit on kivoja! ;)). Ikävintä varmaankin se fiilis, kun ei oikein meinaa löytyä inspistä kirjoittamiseen ja tulee postaustaukoja.

4. Mitä uskot blogillesi tapahtuvan vuonna 2008?
Toivottavasti puksutetaan menemään vielä suuremmalla innolla kuin nyt. Toivottavasti saan uuden kameran ja näin ollen päivän asuista, ostoksista yms. saisi enemmän kuvia. Ja jos vielä kerran saan sanoa sanan toivottavasti, niin toivottavasti saan paljon kommentteja ja "vakkarilukijoita".

Hejdå!

2 kommenttia:

-SL kirjoitti...

Juhla-asusi kuulostaa hienolta :)

cisel kirjoitti...

*~sl: Kiitos, viihdyin itsekin kyseisessä kokoonpanossa. :)