lauantai 1. joulukuuta 2007

Halleluja!

Tänään ei kyllä yhtään haittaa, että joudun puurtamaan töissä kuusi tuntia ennen Helsinkiin lähtöä. Sain nimittäin eilen kamerani korjattuna takaisin! :D

Mielestäni bloggailuun kuuluvat kuvat omista päivän asuista ja muusta suht koht henkilökohtaisesta, sillä itselleni on tärkeää saada kuvaa bloggaajan omasta tyylistä, persoonasta ja elämästä. En nyt tarkoita, että olisin mikään stalkkeri, mutta on mukavampaa lukea toisen mielipiteitä ja tekstejä, kun tietää edes suurinpiirtein minkä tyyppinen ihminen tekstien takana seisoo. Tämä ei tietenkään ole hyvän blogin edellytys, mutta mielestäni tekee blogista henkilökohtaisemman myös lukijalle.

Seuraava asu ei varsinaisesti ole päivän asu, sillä en pitänyt sitä ylläni kuin vain sen hetken, että sain kuvat napsaistua. Mekko on tuliaisia Kreikasta, enkä ole sen ympärille vielä ehtinyt keksiä toimivaa kokonaisuutta, joten tämä on ikään kuin eräänlainen kokeilu. En nyt ole ihan varma mitä mieltä olen asusta... Onneksi te voitte auttaa! :) Joten, mielipiteitä kehiin seuraavasta virityksestä:

+ Mekko, Kreikka
+ Sukkahousut, Stockmann
+ Nilkkurit, DinSko
+ Kimaltelevat säärystimet, Asos
+ Bolero (iik, en muista liikettä!), Kauppakeskus Jumbo
+ Musta clutch kultaisella rusetilla, BlendShe

Pidätkö sinä blogeista, joissa pääset hiukan lähemmäs kirjoittajaa esim. päivän asujen myötä? Vai ärsyttääkö vain turha asujen sun muiden esittely?

5 kommenttia:

Starlet kirjoitti...

Hieno mekko, ja noi säärystimet sopivat siihen tosi hyvin! :) Itse en ehkä laittaisi tuota valkoista boleroa, kannattaisi kokeilla mustaa boleroa tms. Pidän päivän asujen yms. esittelystä, joten jatka vaan samalla tavalla. ;)

cisel kirjoitti...

starlet: Kiitos! Yritän jatkaa samalla tavalla. :)

-SL kirjoitti...

Kiva asu!:)
itse en ole laittanut päivän asuja, koska kamerani on niin huono :/

Tautou kirjoitti...

pidän tuosta asusta, vaikka en ihan kunnolla sitä nääkään :)
niinkuin sl:llä, ei minullakaan ole oikein noita päivänasuja :( olen ollut niin laiska =D

cisel kirjoitti...

*~sl: Kiitos! Ei tuo munkaan kamera kyllä mikään kovin hyvä ole.. :)

tautou: Kiva jos tykkäät. Harmittaa kyllä, kun en jostain syystä saanut sitä kuvaa toimimaan niin, että olisi saanut klikattua isommaksi.. :/