perjantai 30. marraskuuta 2007

JES - challenge!

Ihanainen Salla haastoi minut valitsemaan katumuotisivustoilta sellaisen kuvan, joka saa minut huutamaan JES!

Selailen katumuotisivustoja silloin tällöin, mutta suurkuluttajaksi minua ei varsinaisesti voi kutsua. Saahan kyseisiltä sivustoilta välillä napattua mukaan inspiraatiota, mutta käyn mielummin henkilökohtaisissa muotiblogeissa, joissa saan tutustua myös kuvissa esiintyvän henkilön persoonaan.



Tämän haasteen kohdalla olin jostain syystä kovin nirso, enkä meinannut löytää muita kuin "ihan kiva"-kuvia. Lisäksi osan näistä miellyttävistä kuvista olin jo nähnyt muiden blogeissa tämän samaisen haasteen kohdalla, joten en viitsinyt niitä enää toista kertaa laittaa. Mutta asiaan, seuraavat kuvat saavat minulta JES! - merkinnän:


Ihana säkkimäinen ja viittatyylinen takki, second hand -oloiset saappaat sekä nätti nahkalaukku. Lisäksi vaaleansininen pipo väriläikkänä. Jotenkin rento, mutta silti tyylikäs kokonaisuus. http://www.hel-looks.com/

Tässä kuvassa iski hauska pallokuosin ja vaajamittaiset hihat omaava takki vyöllä köytettynä.


Satuin juuri edelliseen postaukseen poimimaan tämän kuvan, ja päätin lätkäistä sen uudestaan tämän haasteen alle, jos joku ei vaikka jaksata rullata screeniä alaspäin edelliseen postauksen...


Haastan seuraavat henkilöt:


Seuraatko sinä aktiivisesti katumuotisivustoja? Saatko niistä enemmän inspiraatiota kuin henkilökohtaisista muotiblogeista?

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos haasteesta =) teen sen asap kun ehdin. Tuo toinen kuva minkä valitsit, todella suloinen asu, vois melkein kopsata inspiraatiokansioon!

Anonyymi kirjoitti...

Oho meni vähän typerästi tuo nimi =D

Salla kirjoitti...

Tuo pallotyttö on ihana! :)

cisel kirjoitti...

nelliina: Hyvä hyvä! :) Itsekin tosiaan pidin ko asusta kovasti.

salla: Eikös olekin? :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos haasteesta ja pahoittelen,että sen vastaanottaminen on kestänyt. Olen pakon edessä pitänyt taukoa blogistani, mutta nyt taas uudella innolla tekemään päivityksiä.
Vastaus haasteeseen löytyy blogistani.

cisel kirjoitti...

elina: Mukavaa että palasit! Itse olen innolla tulossa lukemaan uusia päivityksiä. ;)