tiistai 27. marraskuuta 2007

Tähän on tultu...

Tiedän, tiedän ja tiedän. Victoria Beckhamilla on kamalat silikonitissit, kamalan luiseva runko, kamalia vaatevalintoja, eli suurimmaksi osaksi hän on melkoisen kamala, jos jok ei vielä tajunnut pointtia. Mutta, olenko ainoa, jonka mielestä rva Beckham onnistuu silloin tällöin luomaan ihan siedettäviä asukokonaisuuksia? Tai no okei, melko upeita? Jotta nyt ette istuisi liian kauaa monttu auki tietokoneen ruutua tuijottaen, aion havainnollistaa asiaa esimerkkikuvin.



Fabulous or what? Ei siis Victoria, vaan tuo musta mekko paksun vyön kera. Nam, tällaisen haluan itsekin. Kuvassa kaverina Katie Holmes myös mustissa Pariisin yössä.



Noh, tykkään pinkistä mekosta, laukusta sekä mustista korkkareista ja aurinkolaseista. Davidin lehdistötilaisuudessa in L.A. pääsi tämä mekko esittäytymään.


Ihanan huoleton asu: leveälahkeiset farkut, pitkähkö toppi, suuri metallinhohtoinen laukku ja tietysti lasit. (Huom, en sanallakaan kehunut järkyttävää tissivakoa, ainoastaan asua!) Ja pikkujannu Cruz mukana myöskin laseihin sonnustautuneena.


Pinkin seuraksi kobolttia, ja kerrankin ei esitellä tissivakoa tai liikaa säärtä!
Jollakin kierolla tavalla miellyttää silmääni... Jakku lyhyine hihoineen, liivi ja mustat kiiltävähköt housut punaisten korkkareiden kanssa. Pilottilasit ei iske, mutta muuten ihan jees.
Ja huomioikaa kiltit, että en tosiaan pidä kyseistä ladya minään tyyli-ikonina (God no!), mutta koska häntä useinmiten dissataan rankemman kaavan kautta, päätin näyttää muutaman asun, jotka omasta mielestäni ovat ihan onnistuneita (enkä väitä että ovat muodikkaita, vaan rouvan vaatevalintojen onnistuneimmasta päästä). Tähän postaukseenhan eivät olisi mahtuneet kaikki karmeat "ei näin"-asut, joten välillä näinkin päin.
Mitä mieltä sinä olet Victoriasta? Miellyttikö näistä kuvista joku edes himpun verran?

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

oot ihan oikeassa että VB:llä on välillä niin järkkyjä paljasteluvaatteita että sattuu silmiin, mutta kyllä rouva osaa oikeasti pukeutuakin. Juuri tuo alin kuva on ihana, samoin ylhäällä se musta suuri hame, tykkään tosi paljon. Kun on rahaa millä mällätä niin kai sitä joskus onnistuu ;D

cisel kirjoitti...

nelliina: Niinpä, rikkaisiin naimisiin siis ;D

Salla kirjoitti...

Kaikki muut miellyttivät paitsi kauttaaltaan pinkki asu (yök, muistuttaa liikaa yläaste pukeutumistani) ja asu, jossa hänellä on leveälahkeiset farkut (tai farkut itsessään kyllä upeat, mutta kokonaisuus ei).. Yleensä ne silmille pomppaavat tekotissit pilaavat joka asun :D

cisel kirjoitti...

salla: Olen kanssasi melkoisen samaa mieltä, mutta kelpuutin nämäkin kaksi kuvaa mukaan tähän kategoriaan, sillä eivät olleet sieltä karvaisevimmasta päästä. :) Ja tosiaan pallotissit - not hot!

Anonyymi kirjoitti...

Ei Victoria ole todellakaan huonoimpia tyyliesikuvia. Itse en ymmärrä esim. Olseneiden ihannoimista, sillä nähdäkseni useammin heille tulee hutilyöntejä kuin rva Beckhamille. Noh minä nyt olen vanhempikin kuin moni kaksosten ihailija, joten se selittänee jotain.

Victoria onnistuu silloin, kun hän pukeutuu klassisesti eikä pyri tietoisesti esittelemään keinotissejään tai tikkumaisia reisiään. Victorian onnistumiset tosiaan jäävät usein epäonnistumisten jalkoihin, niin kuin tässä kirjoituksessa hyvin osoitit.

elle s'ennuie kirjoitti...

Tykkään Victoriasta, ei siten, että hän mullekaan olisi mikään tyyli-ikoni:), mutta ihan muuten vaan, hän jotenkin vaikuttaa sympaattisemalta ihmiseltä kun useimmat turhisjulkkikset.
Pukeutumisesta hänen kohdalla sen verran, että joskus hän kyllä onnistuu hyvin, mutta usein myös mokaa näyttävästi. Sun valitsemissa kuvissa hän on minustakin enimmäkseen onnistunut, etsin googlettamalla vielä muutaman kuvan, joiden asukokonaisuuksista pidän.
Eikö hän näyttää melkein ruotsalaiselta muotibloggaajalta tässä kuvassa??
Entäs sitten tämä pikku englantilainen orpopoika?

cisel kirjoitti...

jabadaba: Olen ihan samoilla linjoilla Olseneiden suhteen, tosin en tiedä voiko minua luonnehtia tyypillistä Olsen-fania vanhemmaksi. ;) On tosiaan huomattu, että klassisuus sopii VB:lle paremmin kuin tietynlainen kehon eri osien esittely...

the grey: Pidän myös löytämiesi kuvien asuista huomattavan paljon! :) Mutta tuosta sympaattisesta en tiedä, ainakin taannoisen dokumentin mukaan Victoria ei ihan sieltä sympaattisimmasta päästä ole... :)