maanantai 26. marraskuuta 2007

Worst case scenario

Pitihän se arvata, että kameraa ei IKINÄ pitäisi ottaa mukaan baariin. Ei pitäisi ei, mutta pakkohan se on välillä ikuistaa hehkeimmät illanvietto-fiilikset! Lauantaina oli juuri sellainen ilta, että kamera kulki mukanani ensimmäisistä hetkistä lähtien. Myös kaverit pääsivät linssin toiselle puolelle, jotta myös minut saataisiin ikuistettua. Loppuillasta eräs ystäväni (jonka tasapaino oli jostain kumman syystä hiukan heikentynyt) päättikin napata parit ryhmäkuvat, ja ennen kuin huomasinkaan, joku oli töytäissyt häntä sen verran, että rakas Canonini makasi maassa täysin koomassa. Murr. Ei auttanut itku tanssilattialla, ja sillä hetkellä olikin hiukan hällä-väliä-fiilis, mutta aamulla olikin sitten kahta kauheampi morkkis... :(

Tästä ikävästä sattumuksesta johtuen itse napsimani kuvat ovat pannassa siihen asti, kunnes a) oma rakkaani saadaan korjattua, b) hipsin äiskälle ja iskälle ja varastan niiden kameran, tai c) ostan uuden, jahka olen huomannut että omaa kameraani ei saa korjattua eivätkä vanhempani innostu lahjoittamaan omaa vempelettään jatkuvaan käyttööni. Förlåt mej!
Muutoin lauantai-illan girls night out -bileet olivat ihan nappisuoritus! Valitsin ylleni edellisen postauksen asun nro 1, joka osoittautuikin erittäin hyväksi valinnaksi. Oli aivan ylikivaa sekä meillä etkoilla, että baareissa, joissa pyörähtelimme hyvän musiikin tahdissa. Nyt kun pikkujoulut on juhlittu, täytyy ilmeisesti ruveta suunnittelemaan joulua sekä uutta vuotta... ;)

Joulusta ja uudesta vuodesta puheen ollen, päätinpä koota pientä vinkkiä kyseisten juhlien pukeutumiseen. Kollaasien vannoutuneena rakastajana kokosin luonnollisesti havainnollistavaa esimerkkiä kuvakokoelmien muodossa.

First of all: sequins! Eli kyseessä ovat tietenkin juhlakalun kanssa kilpaa kimmeltävät paljetit. Omasta mielestäni paljetit tuovat asuun tiettyä glamouria, kunhan niit ei ole tungettu liikaa joka paikkaan. Huonona esimerkkinä voin mainita viikonloppuna bongaamani naikkosen, jolla oli yllään H&M:n paljeteilla kokonaan kirjailtu mekko, paljetti-käsilaukku, kimaltelevat kengät sekä kaiken kruunaava paljetti-baskeri. Johan oli kimmellystä kerrakseen!



Myöskään metallin hohteelta ei tulla loppuvuodesta välttymään. Mikäli liian suuret metallinhohtoiset pinta-alat epäilyttävät, kokeile metallista kynsilakkaa (esim. hopeaa).


Jos haet asuusi juhliin sopivaa rokkisärmää, valitset ehdottomasti niittejä.



Viimeisimpänä, muttei todellakaan vähäisimpänä: timantit! Vanha, kulunut klisee sanookin, että "Diamond are a girls best friend". Näillä loihdit tylsimpäänkin asukokonaisuuteen juhlatunnelmaa. Mikäli budjetti ei kuitenkaan salli ankaraa shoppailua, osta irtojalokiviä, joilla saat loihdittua vanhoista vaatteista modernimpia versioita. Tosin täytynee mainita, että kustannussyihin vedoten ehdotan muovisten timanttien käyttöä aitojen sijaan.

Kaikki kuvat H&M, Asos ja Ellos
Kuka sanoi että tavallisen pikkumustan pitää olla tylsä? ;)

Ei kommentteja: