tiistai 27. marraskuuta 2007

Kumpi kampi?

Again, oli pakko kirjoittaa toinenkin postaus saman päivän aikana, mutta eikös nopea postaustahti ole vain suotavaa? Tosin tämä tämän päivän toinen postaus on erittäin lyhyt ja oikeastaan asiasisällötön, but still. (Kauhea englanninkielen buumi päällä, pakko tunkea sitä joka samperin paikkaan... Ilmoittakaa jos merkittävästi häiritsee :D )

Asiaan, pienimuotoinen äänestys päälle. Eli kumpi on parempi? Tällä kertaa kilpasilla H&M:n mekot (jotka tosin näyttävät paremmilta mallien päällä kuin pelkästään).
Mekko nro 1: Musta neulosmekko, jossa leikkaus rinnan alla sekä suurehko rusetti. Helmassa ribbineulosta, lyhyet hihat ja melko syvään uurrettu pääntie. Tätä saatavana myös lilana, eli voit myös kertoa mielestäsi paremman värivaihtoehdon. À 29,90 €.
Mekko nro 2: Hohtavapintainen, hopea A-linjainen malli. Lyhyet puhvihihat ja kuvassa näkymättömät taskut. Ylhäällä leikkaus, jossa laskokset. À 29, 90 €.

Itse tilasin tuon mustan rusetti-mekon (joka saapuu joulukuun alussa, jolloin kuvia siitä), mutta jotenkin myös tuo hopea hihkuu nimeäni...

5 kommenttia:

-SL kirjoitti...

Ihana hopeamekko!:)
myös rusettimekko kiva

cisel kirjoitti...

*~sl: Itsekin pidän molemmista, en vain osaa päättää kumpi on parempi. :)

AA kirjoitti...

Molemmat mekot on kyllä tosi ihania, mutta päädyn hopeaan :) Se erottuu enemmän joukosta kuin musta.Tosin hopea on ehkä vähän arveluttava väri arkivaatteena??

dolce kirjoitti...

Olen itsekkin ihaillut tuota rusettimekkoa, tosin lilana :) Eli ehdottomasti se!

cisel kirjoitti...

a&r: Olen ihan samaa mieltä, että hopea on erottuvampi, ehkä asiaa auttaisi se, jos rusettihame olisi lilana.. Mielestäni hopeaa voi hyvin käyttää arkenakin, mutta itse en ajatellut (jos ostamaan päädyn) käyttää tätä hopea-mekkoa arkena. :)

dolce vita: Juu, itsekin tilauksen tehtyäni tulin hiukan katumapäälle ihaillessani lilaa versiota.. Onneksi sen saa vaihtaa, jos vain oikeankokoisia liloja on vielä silloin jäljellä! :)