torstai 22. marraskuuta 2007

Päivän ilta-asu

Edellisessä postauksessani esittelemääni vyötä innostuin vasta eilen kokeilemaan, ja kirosin nettitilaamisen alimpaan helvettiin, sillä vyö on auttamattomasti liian iso... Tai no, sellaiset 7cm pitäisi saada pois, vaikka vyö on nepitetty kireimmilleen. On vaan kovin hankalaa tuollaista lähteä lyhentämään, kun pitäisi neppejä irrottaa ja siirtää, minkä jälkeen tuota tekonahkaa pitäisi leikata ja ommella päät uudelleen jne. Helmpommalla pääsisi jos heivaisi kapistuksen mummun tai jonkun muun minua ammattilaisemman käsittelyyn, mutta kun homma on siinä puolivälissä, pystynkö sen toteuttamaan onnistuneesti vai en...

Jos jollakulla käsityön ihmelapsella on ideoita tai vinkkejä, niin bring it on!



Sitten ihka ensimmäinen päivän asuni! Tosin täytynee tässä ilmaista, että koska työpaikalleni en voi kovin mielikuvituksellisesti pukeutua, päivän asuni koostuvat lähinnä illalla töiden päätteeksi kaupunkireissua varten päälle heitetyistä rytkyistä tai viikonlopun asukokonaisuuksista. Eli toisin sanoen illan asu eiliseltä:

+ harmaa hopeakoristeinen paita ja nyöri-saappaat, Asos
+ harmaat farkut, Only
+ valkoiset polveen asti villasukat, mummun käsialaa :)
+ rannekoru (kaulakoru), Glitter

Kuten monet monet muutkin bloggaajat, sain taas yhden syyn vihata pimeyttä, kylmyyttä ja märkää ulkona, sillä kuvat eivät meinanneet onnistua millään! Valoa oli liian vähän ja lisäksi se ei ollut lähelläkään päivänvaloa, poikaystävä oli pelissä, joten olin yksin kotona vain itselaukaisija apunani, enkä edes kelpuutettavaa asentoa löytänyt! Huh, riittäisiköhän valitus taas hetkeksi..?

Nomutta, ei mitään sen fiksumpaa tällä kertaa. Ensi kertaa varten on sitten jo hiukan vähemmän minä-keskeinen aihe! ;)

2 kommenttia:

zosie kirjoitti...

ihana asu! paita on upea :)

cisel kirjoitti...

zosie: Kiitos paljon kehuista! :)