keskiviikko 28. marraskuuta 2007

Sex and the City: The Movie

Kuten varmasti kaikki Sinkkuelämää-fanit tietävät, ensi keväänä pääsemme ihastelemaan tuttua nelikkoa valkokankaalla. Käsi ylös ne, jotka ovat aivan yli-innoissaan tämän johdosta (täällä ainakin kaksi kättä viuhtoo hullun lailla)! Voin vain kuvitella, minkälainen nyrkkitappelu ensi-ilta -lipuista syntyykään...


Sinkkuelämää (eng. Sex and the City) -sarjan luoja ja äiti, mahtava Candace Bushnell, kirjoitti niin ikään elokuvan käsikirjoituksen, sillä eihän se ilman häntä olisi todellakana ollut sama asia. Ohjaajana puolestaan toimii Michael Patrick King. Näyttelijäkaarti pysyi onneksi palkkaerimielisyyksistä huolimatta ennallaan. Elokuvaa tähdittävät siis vanhat tutut:

Pääosissa
+ Sarah Jessica Parker as Carrie Bradshaw
+ Kim Cattrall as Samantha Jones
+ Cynthia Nixon as Miranda Hobbes
+ Kristin Davis as Charlotte York Goldenblatt
+ Chris Noth as Mr. Big
Muissa osissa
+ Jason Lewis as Jerry "Smith" Jerrod
+ Jennifer Hudson as Carrien assistentti
+ Willie Garson as Stanford Blatch
+ David Eigenberg as Steve Brady
+ Mario Cantone as Anthony Marantino
jne...

Voisin tässä luetella kaikki elokuvaan osallistuneet tuottajista stuntteihin, mutta tuskin ketään niiin paljon kiinnostaa. ;) Mutta uskoisin, että kaikkia (ainakin vannoutuineita SATC-faneja) kiinnostaa, miltä uutukainen leffa sekä puvustus näyttävät...

Sarjan päähahmot ovat tuoreimpien kuvien mukaan säilyttäneet omat tyylinsä. Carrie pukeutuu tapansa mukaisesti nuorekkaisiin, omaperäisiin vaatteisiin, ja Samantha käyttää värikkäitä, linjojaan korostavia vaatteita. Mirandalla nähdään tuttua asianajajalle sopivaa asiallista pukeutumista, kun taas Charlotte pysyttelee hillityssä linjassaan. Puvustuksestahan vastaa sarjaankin neitokaiset pukenut Patricia Field, jota itseään ei tosin kovin usein nähdä missään napakymppi-asuissa...

Naiset on kuitenkin puettu nykyaikaisesti, eli puvustus ei ole jämähtänyt vuodelle 2004, jolloin sarja lopetettiin. Trendivinkkejä voi napata vaikka seuraavista kuvista, jotka on napattu kuvaustilanteissa:


Tällainen hääpuku? Yes please!


Ylisöpöjä hameita nähdään pilvin pimein. Pinkki kotelomekko ja niittivyö vyötäröllä = sopivasti rokkisärmää muuten tyttömäiseen asuun. Ja kuka sanoi että paljettihameiden aika on ohi? Carrien sini-mustaa paljetti-unelmaa kelpaa katsella. Viimeisessä kuvassa niittivyö on päässyt sonnustamaan tällä kertaa vihreää kukkakuosimekkoa. Huomaa Eiffel-laukku ja kengät!


Kekseliäällä leikkauksella varustettu vaaleanpunainen unelma höyhenlaukun kera. Nam! Toisen kuvan hameen TAHDON! Jumalaisen ihana valkoinen mekko jättikukkasen kera, ja ah, taas noi kengät... Lisäksi ripaus bisnestyyliä, ja taas yhdet kengät kuolattaviksi. Näissä popoissa on iiso ruusuke!



SJP nähdään elokuvassa myös brunettena. Huomaa polvi- ja ylipolven-sukat. Pallohelma laitetaan tietenkin Carrien kohdalla överiksi, mutta tyylillä!


Myös muut "sinkut" on puettu tyylillä. Huomaa kuitenkin ensimmäisessä kuvassa Carrien asu, jossa nilkkapituiset housut korkkareiden kera, liivi sekä lyhyt, mutta paksu kravaatti.
Charlotte, Carrie ja Miranda päällään suurikuvioiset mekot vöiden ja korkkareiden kanssa. Toimii!
kaikki kuvat people.com

Juonesta on vielä vaikea sanoa, sillä elokuvan kuvaamisen lomassa on kuvattu ns. "harhautustilanteita", jotka eivät sitten oikeasti tulekaan elokuvaan. Tämä juuri sen takia, että juonta ei saataisi vuodettua yleisölle ennen ensi-iltaa. Luvassa on kuitenkin takaumia sekä jopa uni-kohtauksia, ja esim. Carrien häiden on arveltu olevan kokonaan unta...

Odotatko sinä Sinkkuelämää-elokuvaa kuin kuuta nousevaa? Vai eikö voisi vähempää kiinnostaa? Entä puvustus, iskeekö vaiko ei?

7 kommenttia:

Salla kirjoitti...

Voih, kyllä odotan! Ihania asuja ja kivoja kuoseja! Täytyy kyllä olla sen verran eri mieltä, että mielestäni tuo hehkuttamasi valkoinen mekko isolla kukalla näyttää halvalta ja mauttomalta. Tulee kankaasta mieleen ihan oma rippimekkoni :D

Jenna kirjoitti...

Odotan niiin innolla! Nyt pitää vain odottaa ja katsella jaksoja joita on otettu DVD:lle talteen siitä lähtien, kun ykköstuotantokausi lähti taas käyntiin.

En voinut katsoa kuvia, enkä tietää mitään koko elokuvasta. En tiedä, ehkä sitten haluan nähdä kaiken vasta leffassa.

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!

Ajattelin vain kertoa että tänään ensimmäistä kertaa blogiisi "eksyneenä", tämä vaikuttaa oikein kivalta ja varsinki silmiin pisti tuo blogis yläreuna-nimijuttu :) jotenki sai houkuteltua lukemaan.

cisel kirjoitti...

salla: Haha, kieltämättä tuo ei kyllä ole niin kaukana omasta rippimekostanikaan... ;D

trilogia: Niinpä, DVD:t on jo kulutettu puhki ensi kevääseen mennessä! Itse taas en halua tietää juonesta mitään, mutta puvustus oli PAKKO tsekata. ;)

kristiina: Heippa ja tervetuloa mukaan! Mukavaa jos vaikuttaa hyvältä, ja otsikko on siinä vaiheessa tehnyt hyvin tehtävänsä, jos sen takia joku on kiinnostunut. :)

Nanna kirjoitti...

En ehkä odota elokuvaa juonen kannalta oikein kovinkaan paljon, mutta kyllähän tuo leffa on tähtävä jo ihan noiden asujen takia. Aivan uskomattomia! :)

Sarianna kirjoitti...

Oivoi, minä TODELLAKIN odotan ! ja kivalta näyttää tyyppien asut niinkuin aina ;) tykkään niistä vaikka joskus ovatkin melko erikoisia :D

cisel kirjoitti...

nanna: Itse odotan sekä juonen että puvustuksen takia! :)

sarianna: Tässä tapauksessa erilaisuus on vain hyväksi, sillä mitä olisi Sinkkuelämää, jos näyttelijöillä olisi yllään tavallisia arkivaatteita? :)