lauantai 24. marraskuuta 2007

Girls night out!

Tänään koittaa se kauan odotettu päivä: tyttöporukkamme pitää pikkujoulut! Eikä siinä vielä kaikki. Minä sain luvan toimia illan emäntänä, eli siis alotamme illan meiltä. Luvassa siis ruokaa, juomaa ja erittäin hyvää seuraa. Ja eiväthän pikkujoulut olisi pikkujoulut, ellemme myöhemmässä vaiheessa iltaa suuntaisi kulkuamme kohti kaupunkimme yöelämää!

Suurin dilemma omalla kohdallani ei kuitenkaan ole tarjoilu tai juomapuoli, vaan (yllätys yllätys) vaatepuoli. Eli mitä ihmettä laitan päälle?! Vaihtoehtoja olen haalinut kasaan tässä viikon mittaa, ja tällä hetkellä luultavimmin kallistun seuraavanlaiseen kokonaisuuteen:


+ lila toppi
+ lila rannerengas
+ lilat korvikset
+ musta kimalleliivi
+ mustat farkut
+ musta kimalle-clutch
(Kuvan tuotteet kaikki H&M:ltä, mutta oikeasti omat vastaavat housuni sekä kimalleliivini ovat molemmat Onlyn. Eli todellisuudessa koko asuni ei ole hennesiltä ;D )

Tulette näkemään luultavasti maanantaina (en pääse su nettiin) minkälaiseen asuun päädyin! Mutta ennen päätöstäni teillä on aikaa vaikuttaa päätökseeni. Eli laitan alle muutaman asukokonaisuuden, joista saatte luvan valkata mieluisenne.

Asu 1: Yllä oleva lila-musta kollaasi

Asu 2:

+ pinkki mekko ja käsilaukku (otan kantohihnan pois) Asos
+ mustat paksut sukkahousut HM

Asu 3:


+ musta (kuvassa valkoinen) tunika Asos
+ tummat farkut Only
+ kultaiset tähti-korvikset HM
+ musta laukku kultaisella rusetilla BlendShe

Eli mikä on oma suosikkisi? 1, 2 vai 3? Äläkä huoli, jos huomaat "äänestyksen" vasta esim. sunnuntaina, sillä vastaisuudenkin varalle on hyvä saada mielipiteitänne näistä asuista.

Ja vielä lopuksi väsäämääni kollaasi, jonka myötä pääsen juhlatunnelmaan! :) Hauskaa lauantai-iltaa muillekin, ja kertokaa ihmeessä miten itse vietätte pikkujoulua tai tyttöjeniltaa.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaikki asut on mielettömän kivoja, parhaat on ensimmäinen ja kolmas. Ehkä kuitenkin kallistuisin tuohon ensimmäiseen :) Hauskaa iltaa!

-SL kirjoitti...

Asu 2 tai 3!
tykkään asu 3 (valkoisesta) topista :)

Anonyymi kirjoitti...

Kaikki asut ovat tosiaan kivoja! Ykkönen vaikuttaa paljettiensa takia aika ajankohtaiselta, tuollainen biletysasu vastaa aika paljon omaa tyyliänikin. Valitsisin siis ehkä tuo ykkösen. Olisi muuten kiva nähdä kuva tuosta Onlyn paljettiliivistäni, sillä en ole Onlyssa sellaisiin törmännyt. Onko se ihan tämän sesongin tuote?

cisel kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne! :)

Kallistuin nyt sitten viimein asuun nro 1, ja ilta oli mielettömän hauska!

dixillusions: On liivi ihan tämän sesongin tuote, isänpäiväviikonlopun lauantaina ostettu.