keskiviikko 21. marraskuuta 2007

The little PINK dress

Meinasin tässä hetki sitten pikkujouluhuuman innoittamana hankkia itselleni uutukaisen pikkumustan, jota kelpaisi esitellä esim. firman pikkujouluissa. Netti- ja reaalikauppoja aikani kierrettyäni päädyin kuitenkin hieman erilaiseen vaihtoehtoon... LBD:n (little black dress) sijasta päätinkin hankkia itselleni LPD:n (little PINK dress).

Sopiva yksilö löytyikin tutuksi tulleelta Asokselta:



Tuollainen kaunokainen tarrasi kiinni housunlahkeeseen ja raahautui ostoskorin kautta paukkaukseen Suomeen matkustamista varten. Mietiskelin pitkään värin kirkkautta, sävyä ja yhdisteltävyyttä asusteisiin, mutta lopulta päätin repäistä ja kokeilla jotain uutta.

Ennen päätöksen tekoa etsin kuitenkin inspiraatiota internetin ihmeellisestä maailmasta, ja tämä kollaasi pisti silmiin ostopäätöstä vahvistavana tekijänä:



Kuvassa söpöilevät Marley Shelton, Jessica Simpson sekä Kate Bosworth.
Marleyn mekko on lähinnä omaa uutukaistani.

Tehtyäni ostopäätöksen mekon suhteen aloin miettiä sopivia asusteita koltun seuraksi. Omaa silmääni miellyttävä kokonaisuus olisi esimerkiksi:


+ timanteilla koristeltu laukku ja vyö: asos
+ mustat paksut sukkahousut: h&M

Niinpä tilasin myös ylläolevan kollaasin laukun, vyön ja sukkahousut. Tietenkin mekko menee ihan sellaisenaankin kuten julkisuuden tähtöset ylempänä esittivät, mutta ajattelin kuitenkin käyttää mekkoa useammin kuin kerran, ja asusteillahan saa tunnetusti loihdittua vanhasta uutta!

Mitä mieltä olet: Onko mekko hitti vai huti? Entäpä muut ostokset?
EDIT: Muistakaahan osallistua Mintun arvontaan! ;)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi hauskalta kuulostaa, ja ihan hyvinhän tuo piristää tätä synkkää talvea. :) Eihän pikkujouluissa ole sitä tiettyä "pukukoodia" joten todella piristävä ja mielenkiintoinen valinta! Tuo varmasti piristystä niiden kymmenen muun pikkumustan sekaan. Ja nuo asusteet ovat kaikki ihania. Vyön voisin ottaa heti. :D

Salla kirjoitti...

Näyttää mielestäni oikein nätiltä, vaikkakaan en itse sen kanssa yhdistäisi sekä timanttista laukkua että timanttista vyötä. Toisen ainoastaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Mekko on mielestäni ehdottomasti hitti. En ole kyllä varma tuosta timanttisesta vyöstä, saattaisi ehkä sopia, mutta olisiko jo liikaa..

cisel kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne! :)

Rupesin itse asiassa itsekin kollaasin väsäämisen JÄLKEEN katsomaan että onkohan jo liikaa timanttien kimallusta.. :) Mutta hyvä saada myös muiden kommentteja asiasta!