keskiviikko 21. marraskuuta 2007

The first impression

Mitä on ensivaikutelma? Perinteisesti ensivaikutelma muodostuu ensimmäisten minuuttien aikana uuden tuttavuuden tapaamisesta. Blogin tapauksessa kyse olisi siis varmaankin ensisilmäyksistä, jotka luodaan layouttiin, tekstin ulkoasuun ja kuviin. Jos ulkoasu on laimea massatuotanto, saattaa lukuinto lopahtaa siihen, muttei upeinkaan luomus ole takuu nappisuorituksesta sisällön suhteen.

Seistessäni bloggaustaipaleeni lähtöviivalla pyrin muokkaamaan ulkoasusta edes hivenen omaan makuuni sopivamman, myös siis ensivaikutelmaa silmällä pitäen. Toivottavasti miellyttää silmää edes siinä määrin, ettei hiirinuoli samantien lähesty oikean yläkulman rastia. Tekstit ovat sitten asia erikseen - näin aluksi luotu "tervehdysteksti" ei varmasti liikaa sivun tarjonnasta kerro, mutta kehotan kärsivällisyyteen.

Kommentit - kuten aina - ovat erittäin tervetulleita. Jos et nyt muuta keksi, kerroppa vaikka omasta ensivaikutelmastasi blogini suhteen.

Taisi olla ensimmäinen postaus(yritys?) siinä.

3 kommenttia:

Salla kirjoitti...

Tuli oikein mukava ja lupaava ensivaikutelma kuules! :) Innolla odottelen jatkoa!

dolce kirjoitti...

Eksyin tänne jostain, ja ainakin otsakkeesi herätti tämän kenkäfriikin mielenkiinnon ;)

cisel kirjoitti...

salla: Mietiskelen tässä, että pitäisikö sulle jokin palkintoinen lähettää, sillä olit blogini ensimmäinen kommentoija! :D

dolce vita: Hyvä että otsikko kolahti. Itsekin pidän siitä valtavasti! ;)