perjantai 23. marraskuuta 2007

Shoeaholic

Olisikohan viimein aika perehtyä blogin nimenkin viittaamaan aiheeseen..? Eli tietysti kenkiin.

Itse olen viime vuosien aikana puolivahingossa kehittynyt kunnon kenkäfriikiksi. Pikku hiljaa kengät ovat alkaneet näytellä yhä suurempaa ja suurempaa osaa asukokonaisuudestani. Itse asiassa nykyään sama asu tylsien kenkien kanssa saattaa muuttua lähes täydelliseksi, kunhan saan jalkaani jotkut taivaalliset popot. Kenkäkomerostani ei kuitenkaan (valitettavasti) vielä löydä yhtiäkään Louboutineita tai Manoloja, joita tällä hetkellä kuolaan eniten. Olen kyllä vannonut jo varmaan satoja kertoja, että vielä tulen hankkimaan ainakin yhdet kummankin lajin edustajista itselleni! Vaikka sitten vain vitriiniin lepäilemään...

Kenkätyylistäni voisin kertoa sen verran, että mielummin korolla kuin ilman, mielummin naisellinen kuin sporttinen sekä mielummin hyvännäköinen kuin -tuntuinen (okei, tämä oli pinnallisin tunnustus aikoihin, mutta niin se valitettavasti menee!). Näin talviaikaan kun olen vastentahtoisesti sanonut jäähyväiset kesäkengilleni, kuljen useinmiten saappaissa tai nilkkureissa, joita ei tosin hyvällä tahdollakaan voi sanoa talvikengiksi olemattoman vuorauksen ja pohjan lämmönpitävyyden saralta. Kesällä ehdottomat ykköset ovat tietenkin korkkarit, ja niihin pätee ehdottomasti sääntö "Mitä korkeampi, sen parempi". Harvemmin kuljen kunnon rantasandaaleissa (ellei varvassandaaleja hiekkarannalla oteta huomioon), ja matalat kengätkin pääsevät suht harvoin käyttöön.

Tässä jokin aika sitten ostin Biancosta uudet saappaat ja osallistuin samalla asiakaskyselyyn. Yksi kysymyksistä oli: Kuinka usein ostat uuden parin kenkiä? Siinä kun rupesin asiaa miettimään, äitini (jonka kanssa muuten on näin vanhemmalla iällä aivan mahtavaa shopata!) tokaisi vierestä että "Joka viikko". Niin no... Ette varmaan ainakaan enää ihmettele, miksi valitsin blogin otsikoksi Shoelicious? ;)

En ehtinyt räpsiä kuvia omista popoistani vielä, mutta lupaan lähitulevaisuuden postauksissa esitellä omaisuuttani (sekä wannabe-omaisuuttani!). Sen sijaan joudutte tällä kertaa tyytymään internetin laajaan tarjontaan, jonka syövereistä etsin muutamia omasta kenkäarsinaalistani löytyviä sekä omaa silmää miellyttäviä jalkineita.

Ensin siis kaksi paria kenkiä, jotka saapuivat viimeisimmän asos-tilauksen mukana (nuo mustat minulla oli muuten päällä "Päivän ilta-asu" -postauksessa):


Ja sitten muutamat Louboutinit, jotka tulen vielä omistamaan ;)




2 kommenttia:

-SL kirjoitti...

Kiva blogi!:) ihana banneri

Monetko kengät omistat?
itsekin tykkään kovasti kengistä, mutta laskin eilen että taidan omistaa kenkiä "vaan" kymmenet tai vähän yli :D

cisel kirjoitti...

*~sl: Kiitos kehuista! :) Hmm, en ole taas vähään aikaan ottanut lukua kenkäarmeijastani, mutta äkkiseltään laskettuna ainakin 30 paria.. ;D