torstai 22. marraskuuta 2007

Kuvien kirjoa

Oli vielä pakko palata tämän päivän puolella toisellakin postauksella!

Ensiksikin, kaikkien jo varmasti tunnistama luomus à la Marimekko & Manolo Blahnik:

Ensinäkemältä ajattelin että "Voi elämä, eikö näitä unikkoja jo ole tungettu tarpeeksi vessapaperitelineistä verhoihin..", MUTTA tarkemman tuttavuuden tekemisen jälkeen olen jopa alkanut hiukan himoita kyseistä paria (!).
Onhan kuvio aika kulunut, mutta ei välttämättä tässä yhteydessä. Pitäähän sitä nyt kuitenkin suomalaista Marimekkoa kannattaa, ja Manolot (tarvitseeko tätä edes mainita?!) ovat aina Manolot!

Olisihan se nyt aika siistiä omistaa tällaiset oman kenkäarsenaalin jatkona.. Vai?

Seuraavaksi to-die-for Hayden Panettiere Victoria's Secretin fashion show:ssa. Päällään nuorella neitokaisella on mitä ihanin vartalonmyötäinen mekko, jonka ottaisin kaappiini koska vain (hiiteen puheet siitä että vaakaraidat leventävät ;) !

Ja ei varmaankaan tarvitse edes ottaa puheeksi hra Louboutinin kenkiä? Ihan heikottaa katsella... Enkä pistäisi pahitteeksi myös moista kroppaa, rusketusta tai hius/meikki-stailausta.

Haydenin kuva täältä
Vielä kehiin yksi neitokainen juhlatamineineen:


Rihanna nähtiin American Music Awardseissa tällaisessa asussa. (Tajusin juuri että työpaikan radiossa soi parhaillaan kyseisen neitokaisen biisi.. Ja en tietenkään bloggaa työaikana!)



Armani Priven mekko kyseessä, ja jos joku ei tiennyt, niin sehän on tietysti koristeltu Swarovski kristalleilla...

Melko avonainen omaan makuuni, eli tätä en välttämättä päälleni heti pistäisi.

Rihannan kuvat täältä

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jos noissa manoloissa olis mitä tahansa muuta kukkakuviota kun unikkoa, ne olisivat söpöt ;) mutta se on tosiaankin suomessa niin ylikäytetty, että en kestä enää!!! Marimekolla on monta ihanaa kuosia, miksi ihmeessä on valittu unikko argh...mutta ehkä se vetoaa ulkomailla kun ei ole vielä "koko kansan juttu".

nana kirjoitti...

Itse en ole koskaan perustanyt Haydenistä, mielestäni päässyt julkisuuteen vain isänsä takia :)

Kyllähän nuo kengät saattaisivat toimia hieman yksinkertaisempina, noin ne ovat hieman hassut.

cisel kirjoitti...

nelliina: Niin tietenkin mikä tahansa muu kuvio olisi parempi, mutta jo tuo kengän muotoilu saa veden kielelleni.. ;)

iines: Toisaalta näinkin, mutta omasta mielestäni Hayden on hyvä näyttelijä, upean näköinen, ja melko usein vielä tyylikin iskee. :)

Lina kirjoitti...

Unikko on kyllä Suomessa vähän turhan verhot-mummokolttu-patakinnas-osastoa. En osaisi kuvitella Carrieta noi Manolot jalassa Manhattanilla sipsuttelemassa :D

cisel kirjoitti...

sia: Totta tuokin, mutta onhan Sinkkuelämässä nähty ennenkin Marimekkoa, joten who knows.. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Voi jestas, nuo unikko-Manolot ovat kerrassaan yököttävät!:S Miksi juuri unikkokuvio, miksi?!:D:):D Eikö Suomesta voida viedä niitä hienoja printtejä maailmalle...