tiistai 22. tammikuuta 2008

Valitettavaa, mutta väistämätöntä

Toden totta, olen ajautunut elämässäni sellaiseen tilanteeseen, ettei blogille yksinkertaisesti riitä aikaa, inspiraatiota tai mahdollisuuksia. Tai inspiraatiota löytyisi, mutta koska kamerani särkyi kymmeniksi palasiksi, rajoittaa se mahdollisuuttani tuottaa (sellaisia) postauksia (joita haluaisin tuottaa).

Näinpä ollen siirrymme blogini kanssa kevätunille. Voitte olla varma, että palaan vielä, joko tämän tai uuden blogin merkeissä. Luultavasti comeback tapahtuu huhti-kesäkuu -akselilla.

Tiedän että silloin aikaa ja inspiraatiota (uusi kamera ja laptop) löytyy, joten takaan että lopputulos on parempi kuin tämän hetkinen.

En sano hyvästi, koska näemme vielä. Siispä näkemisiin.

(pst. Jos nyt sattuisi käymään niin hassusti, että sinulla on jotain asiaa, käyn silloin tällöin lukemassa kommentteja ja sähköpostia [shoelicious@luukku.com] )

heart: Cisel

3 kommenttia:

Salla kirjoitti...

Arvaa mitä vihaan eniten? Lyhytikäisiä blogeja, joihin olen jo ehtinyt rakastua! :D Vielä enemmän pinnaani kiristää On-Off blogit!! Mutta joo, seuraan tuotoksiasi sittenkin kun palaat frustraatioistani huolimatta ;)

dolce kirjoitti...

Mukavaa kevään jatkoa, ja toivottavasti palaat pian :)

cisel kirjoitti...

salla: Voi ei! Älä vihaa minua, vaikka kyllä itsekin kiristelen hampaitani samanlaisten tapahtumien edessä! ;D LUPAAN palata takaisin ja sillä välin kommentoida sinun blogiasi, mutta ymmärtänet varmaan, että oman tietokoneen ja kameran puute ovat aika iso este bloggaamiselle tällä hetkellä ;)

dolce vita: Kiitos samoin! Palaan nopeammin kuin uskottekaan, don't worry :)