perjantai 18. tammikuuta 2008

Eyelashes

Käsi ylös kaikki, jotka ovat joskus tuskastelleet ripsiensä kanssa. Joko ripsiä on liian vähän, ne ovat liian lyhyet, liian hauraat tai taipumattomat - harvoin omasta mielestä täydelliset. Onneksi ripsille löytyy nykypäivänä hoitomenetelmiä, aivan kuin hiuksillekin. Miten olisi ripsipermanentti, ripsipidennykset tai ripsisiirto? Kuulostaa hooceeltä, mutta saattaisi toimiakin.

kuva täältä

Jos etsinet halvempaa ja tutumpaa tapaa paikata räpsyttelijöiden pikkuvikoja, valitset tietenkin ripsivärin. Turbo Boostereita ja X-tra volyymereita on joka lähtöön, eikä värivalikoimissakaan pyöritä pelkän mustan ja ruskean välimaastossa. Harjat ovat huippumuotoilun aikaansaannoksia ja materiaaleissa kumiharjakset kilpailevat "vanhojen" tavallisten harjaksien kanssa.

Itse olen kokeillut jos jonkinlaista ripsitököttiä vuosien varrella, ja vaikka lupaukset ovat kovia, tulokset harvoin vastaavat odotuksia. Omasta mielestäni paras ikinä käyttämäni ripsiväri on ehdottomasti Lancôme L'Extrême Waterproof:

kuva täältä

Kyseinen ripsiväri levittyy hyvin, antaa volyymia sekä pituutta. Ei varise ja lähtee kunnolla pois vain kunnon silmämeikinpoistoaineella.

Mietin myös että millaiset ovat täydelliset ripset. Mieleeni muistui tilanne, jolloin olimme muutaman kaverini kanssa ammattilaisen meikattavina vanhojen tanssejamme varten. Tämä melko menestynyt ammattilainen tokaisi minua meikatessaan (olin viimeisenä vuorossa), että "Jos olisi sun ripsien tuuheus, Annan ripsien pituus ja Kian ripsien taipuisuus, omistaisi täydelliset ripset". Eli ehkä kriteereinä olisivat juuri tuuheus, pituus ja taipuisuus. Harvaa varmaan kuitenkaan on siunattu kaikilla kolmella ominaisuudella.

Millaiset ripset sinä omistat, millaiset haluaisit omistaa vai oletko näinkin tyytyväinen? Ja lisäksi, mitä ripsiväriä sinä käytät?

4 kommenttia:

dolce kirjoitti...

Itse omistan aika tuuheat ja pitkät ripset, mutta silti pidän pidentävistä mascaroista. Juuri tuo L`extreme on tällä hetkellä käytössä, tosin ei waterprooffina. Hyviä ovat myös YSL:n faux cils (jotain...), sellainen tekoripsiefektimascara. Markettituotteista taas MF 2000 calories.

Styledrop kirjoitti...

Lancomen ripsari ovat huippuja! Itse voisin toivoa ehkäpä tuota tuuheutta lisää, mutta olen harkinnut bileräpsyttimiksi tekoripsiä. Pelkään vain, että ne on sitten poskilla:D

-SL kirjoitti...

Minulla on tuuheat, pitkät mutta vaaleat ripset. Käytän nykyään Maybellinen Great lashia (ei yksistään riitä, vaan lisään päälle Rimmelin volume flashia jolloin ripsistä tulee tuuheat ja vieläkin pidemmät ja näyttävät..)

cisel kirjoitti...

dolce vita: Itse omistan kuulemma tuuheat ripset, mutta pituutta ottaisin mielelläni lisää! Ehkä harkitsenkin itse niitä pidennyksiä.. :)

styledrop: Itsekin pidän eniten Lancomen ripsareista. Kannattaa kokeilla tekoripsiä! Itselläni on aina silloin tällöin viihteellä tekoripset simmuissa ja hyvin ovat pysyneet, kunhan liimaat huolella. Itse en kuitenkaan laita tekoripsiä koko ripsirivini pituudelle, vaan ulkonurkasta suunnilleen keskiväliin, jotta tulos on luonnollisempi. :)

*~sl: Itse en ole käyttänyt kahta ripsaria päällekkäin (ellei lukuun lasketa sellaisia, joissa on itsessään kaksi eri ripsaria), mutta täytyypä kokeilla josko tulos olisi parempi! :)